Ninyshiblesee's Meta Secret

Make Room For The Ninyshiblesee.

Träning för funktionshindrade

Det är viktigt att träna och att hålla igång och det gäller ju såklart alla även om man har ett funktionshinder och det är ju så bra då att man kan hitta ett ställe som erbjuder träning för funktionshindrade. Ja för vi alla behöver ju må bra och ta hand om vår hälsa, det finns många bra saker som man kan göra och som är bra och som gör att det blir bättre och lättare om man tränar. 
Ja det bra att man tränar och det finns många saker som man kan göra och det är bra att det finns så många olika typer av träning som man kan hålla på med.

Kul att variera sig 

Ja det är kul att variera sig och göra lite olika typer av träning så att man känner att man kan hålla det roligt och att man känner att kroppen får lite nya utmaningar och att man kan göra nya saker hela tiden.
Ja det finns så mycket som är kul och spännande att göra. Så att hålla igång är ju toppen och det gäller som sagt alla. 
Sen så tycker man ju om olika saker och det är kul att pröva på olika saker och olika övningar så att man känner att det ger lite mer.
Man kan simma och man kan cykla och man kan gymma och gå på pass och så vidare. Ja det finns nog en hel del som man kan hålla på med och som man kan pröva på för att få ett litet lyft för det man ska göra.
Ja så man kan kolla och se vad det är som man vill göra och som man kan pröva på som man kanske inte har provat på tidigare, det kanske blir en ny favorit som man kan hålla på med. Ja det skadar inte att pröva.